MKB

Het Midden- en Kleinbedrijf is wettelijk verplicht een volledige boekhouding te voeren. U kunt dat aan de afdeling financiën overlaten, of aan ons. Naast de boekhouding is er nog veel meer te doen in de financiële sfeer: de verschillende belastingaangiftes, de crediteuren- en debiteurenadministratie en de loonadministratie. Ook hier komen de diensten van DuNa goed van pas.

Aangiften

DuNa kan de volgende belastingaangiftes voor u verzorgen:
Omzetbelasting (btw aangifte)
Inkomstenbelasting
Vpb-belasting
Loonbelasting

De Cijfers

Uiteraard krijgt u regelmatig rapportages over uw cijfers, zodat u constant inzicht hebt hoe uw bedrijf er voor staat.
De rapportages zijn heel overzichtelijk, en voorzien van een visueel overzicht en duidelijke analyses van uw cijfers.
In de rapportage staan uw hele boekhouding, de inkoop, verkoop, kas en banksaldo’s.

Crediteuren- en Debiteurenadministratie

DuNa kan voor u de crediteuren- en debiteurenadministratie bijhouden en hierover regelmatig rapporteren. Als u wilt manen we ook de debiteuren, zodat de betalingsachterstand niet al te groot wordt.
We kunnen aangeven welke crediteuren moeten worden betaald, als u wilt dit al klaarzetten in de bankrekening van uw bedrijf of dit in een Excel-bestand aanleveren.

Salarisadministratie

U kunt uw salarisadministratie geheel of gedeeltelijk aan DuNa uitbesteden. Wij kunnen alleen het financiële deel doen, zoals loonstrookjes, loonaangiftes en jaaropgaven van uw medewerkers. Maar we kunnen ook het doorgeven van ziektemeldingen van u overnemen, contracten voor u opstellen en de verlofregistratie bijhouden. U kiest maar wat u wilt!
Facturatie
Facturen moeten op tijd de deur uit. U moet immers uw cash flow op peil houden. DuNa neemt u die zorg graag uit handen. Wij kunnen facturen per e-mail of per post versturen, precies zoals uw klanten dat graag willen.

Pakketprijzen

DuNa werkt met pakketprijzen: één vast bedrag per maand of per kwartaal. Daarin zit bovendien ons telefonisch en/of e-mailcontact verwerkt. U komt op deze manier nooit voor verrassingen te staan.
Er zijn verschillende pakketten, van zeer beperkt tot zeer uitgebreid. Met het uitgebreide pakket heeft u aldoor een actueel inzicht in de (financiële) administratie van uw bedrijf.

U onderneemt, wij becijferen

Voor het MKB doen wij de boekhouding, de belastingaangiftes en de complete administratie

Meer informatie

Besteed de klusjes lekker uit

U doet waar u goed in bent, wij buigen ons wel over de cijfers en de administratie

Meer informatie

Wij werken de achterstand weg

Tijdelijke ondersteuning bij ziekte en verlof; bij u op kantoor of op afstand

Meer informatie