Eenmanszaak/zzp

Als houder van een eenmanszaak (ook wel zzp’er genoemd, zelfstandige zonder personeel) bent u wettelijk verplicht een volledige boekhouding te voeren. U kunt dat zelf doen, maar het lijkt ons veel praktischer als u zich bezighoudt met waar u goed in bent, en wij het invoeren van de cijfertjes van u overnemen. Ook kunnen we voor u de verschillende belastingaangiftes en de crediteuren- en debiteurenadministratie doen.

Aangiften

DuNa kan de omzetbelasting (btw aangifte) en de inkomstenbelasting voor u verzorgen. De fiscus krijgt op die manier op tijd de cijfers en u hebt er geen omkijken naar.

De Cijfers

Uiteraard krijgt u regelmatig rapportages over uw cijfers, zodat u constant weet hoe u er voor staat.
De rapportages zijn heel overzichtelijk, en voorzien van een visueel overzicht en duidelijke analyses van uw cijfers.
In de rapportage staan uw hele boekhouding, de inkoop, verkoop, kas en banksaldo’s.

Crediteuren- en debiteurenadministratie

DuNa kan voor u de crediteuren- en debiteurenadministratie bijhouden en hierover regelmatig rapporteren. Als u wilt manen we ook de debiteuren, zodat de betalingsachterstand niet al te groot wordt.
We kunnen aangeven welke crediteuren moeten worden betaald, als u wilt dit al klaarzetten in uw zakelijke bankrekening of dit in een Excel-bestand aanleveren.

Salarisadministratie

Ook al bent u een zzp’er, u kunt wel degelijk personeel op de loonlijst hebben staan. Daarover moet u net als een klein of een groot bedrijf een administratie voeren, loonheffing afdragen, ziekteverzuim doorgeven etc.

Daar zit u als zzp’er niet op te wachten. Administratie neemt toch al te veel tijd in beslag. DuNa kan dit voor u doen: wij kunnen alleen het financiële deel doen, zoals loonstrookje(s), loonaangifte(s) en jaaropgave(n) van uw medewerker(s). Maar we kunnen ook het doorgeven van ziektemeldingen van u overnemen, contract(en) voor u opstellen en de verlofregistratie bijhouden. U kiest maar wat u wilt!

Facturatie

Factureren, nog zo’n klusje waar u als zzp’er niet op zit te wachten. Maar de facturen moeten wel op tijd de deur uit. U moet immers uw cash flow op peil houden. DuNa neemt u die zorg graag uit handen. Wij kunnen facturen per e-mail of per post versturen, precies zoals uw klanten dat graag willen.

Pakketten Prijzen

DuNa werkt met pakketprijzen: één vast bedrag per maand of per kwartaal. Daarin zit bovendien ons telefonisch en/of e-mailcontact verwerkt. U komt op deze manier nooit voor verrassingen te staan.
Er zijn verschillende pakketten, van zeer beperkt tot zeer uitgebreid. Met het uitgebreide pakket heeft u aldoor een actueel inzicht in uw (financiële) administratie.

U onderneemt, wij becijferen

Voor het MKB doen wij de boekhouding, de belastingaangiftes en de complete administratie

Meer informatie

Besteed de klusjes lekker uit

U doet waar u goed in bent, wij buigen ons wel over de cijfers en de administratie

Meer informatie

Wij werken de achterstand weg

Tijdelijke ondersteuning bij ziekte en verlof; bij u op kantoor of op afstand

Meer informatie